Ara estàs a: HANDBOL BANYOLES » Declaració de privadesa

Declaració de privadesa

Handbol Banyoles es compromet a protegir la vostra privadesa i a desenvolupar la tecnologia que us proporcioni l’experiència en línia més potent i segura. Aquesta Declaració de privadesa és vàlida pel lloc web Handbol Banyoles i regula la recollida i l’ús de dades. Utilitzant el lloc web Handbol Banyoles, consentiu a les pràctiques de dades descrites en aquesta declaració.

Recollida de dades personal

Handbol Banyoles recull informació personal d’identificació, com ara la vostra adreça electrònica, nom, adreça particular o de la feina o número de telèfon. Handbol Banyoles també recull informació demogràfica anònima, no exclusiva vostra, com ara el codi postal, edat, sexe, preferències, interessos i preferits.

També es recull automàticament informació sobre el maquinari i el programari del vostre ordinador. Aquesta informació pot incloure: la vostra adreça IP, el tipus de navegador, els noms de domini, el temps d’accés i les adreces del lloc web de referència. Aquesta informació l’usarà Handbol Banyoles per a l’operació del servei, per mantenir la qualitat del servei, i per proporcionar estadístiques generals quant a l’ús del lloc web Handbol Banyoles.

Tingueu en compte que si mostreu informació personal d’identificació o dades importants mitjançant els taulers de missatges públics de Handbol Banyoles, la informació pot ser recollida i usada per altres. Nota: Handbol Banyoles no llegeix cap de les vostres comunicacions privades en línia.

Handbol Banyoles us anima a revisar la declaració de privadesa dels llocs web als que trieu enllaçar des de Handbol Banyoles a fi que pugueu entendre com aquests llocs web recullen, usen i comparteixen la vostra informació. Handbol Banyoles no es fa responsable de les declaracions de privadesa o dels continguts del llocs web fora del Handbol Banyoles i la família de llocs web de Handbol Banyoles.

Ús de la vostra informació personal

Handbol Banyoles recull i usa la vostra informació personal per operar el lloc web Handbol Banyoles i oferir els serveis que heu demanat. Handbol Banyoles també usa la vostra informació personal d’identificació per informar-vos d’altres productes i serveis disponibles a Handbol Banyoles i als seus afiliats. Handbol Banyoles pot també contactar-vos via enquestes per fer recerca de la vostra opinió de serveis actuals o de nous serveis potencials que podrien ésser oferts.

Handbol Banyoles no ven, lloga ni deixa les seves llistes de clients a tercers. Handbol Banyoles pot, de tant en tant, contactar-vos en nom de partners externs quant a oferiments particulars que poden ser del vostre interès. En aquests casos, la vostra informació personal d’identificació única (correu electrònic, nom, adreça, telèfon) no es fa arribar als tercers. A més Handbol Banyoles pot compartir dades amb partners de confiança per a què ens ajudin a realitzar anàlisi estadística, enviar-vos correus electrònics o correus postals, proporcionar atenció al client, o organitzar lliuraments. Tots aquests tercers tenen prohibit d’usar la vostra informació personal fora de per proporcionar els serveis a Handbol Banyoles, i se’ls requereix de mantenir la confidencialitat de la vostra informació.

Handbol Banyoles no usa ni revela informació personal privada, com ara raça, religió o afiliació política, sense el vostre consentiment explícit.

Handbol Banyoles fa seguiment dels llocs web i de les pàgines que els nostres clients visiten dins de Handbol Banyoles, per tal de determinar quins serveis de Handbol Banyoles són els més habituals. Les dades s’usen per mostrar contingut personalitzat i anuncis dins Handbol Banyoles als clients els quals el seu comportament indica que estan interessats en una àrea determinada.

Els llocs web de Handbol Banyoles revelaran la vostra informació personal, sense notificar-vos-ho, només si se’ls requereix per llei o en la creença que aquesta acció és necessària per: (a) ajustar-se a la llei o complir amb processos legals oferts a Handbol Banyoles; (b) protegir i defensar els drets o la propietat de Handbol Banyoles; i, (c) actuar sota circumstàncies de protegir la seguretat personal dels usuaris de Handbol Banyoles, o del públic.

Ús de galetes (cookies)

El lloc web Handbol Banyoles usa “galetes” (“cookies”) per ajudar a personalitzar la vostra experiència en línia. Una galeta és un fitxer de text que un servidor de pàgines web posa al vostre disc dur. Les galetes no es poden usar per executar programes o introduir virus al vostre ordinador. Les galetes s’assignen de forma única, i només les pot llegir el servidor web del domini que us va emetre la galeta.

Una de les finalitats principals de les galetes és proporcionar-vos funcions de comoditat per estalviar-vos temps. L’objectiu d’una galeta és dir-li al servidor web que heu tornat a una pàgina específica. Per exemple, si personalitzeu les pàgines de Handbol Banyoles, o us registreu al lloc o serveis de Handbol Banyoles, Handbol Banyoles pot recuperar la vostra informació específica en subsegüents visites gràcies a una galeta. Això simplifica el procés d’enregistrament de la vostra informació personal, com ara les adreces de facturació, les adreces d’enviament, i així successivament. Quan torneu al mateix lloc web de Handbol Banyoles, es pot recuperar la informació que haguéssiu proporcionat prèviament, perquè pugueu usar fàcilment les característiques de Handbol Banyoles que hagueu personalitzat.

Teniu la capacitat d’acceptar o refusar galetes. La majoria de navegadors web accepten galetes automàticament, però si ho preferiu, normalment podeu modificar la configuració del vostre navegador per refusar galetes. Si escolliu refusar galetes podríeu no ser capaços d’experimentar completament les característiques interactives dels serveis o llocs web de Handbol Banyoles que visiteu.

Seguretat de la vostra informació personal

Handbol Banyoles assegura la vostra informació personal d’accessos o usos no autoritzats. Handbol Banyoles assegura la informació d’identificació personal que proporcioneu en els servidors en un entorn controlat i segur, protegit d’accessos o usos no autoritzats. Quan la vostra informació personal (com ara un número de targeta de crèdit) es transmet a altres llocs webs, es protegeix mitjançant xifratge, com ara el protocol Secure Socket Layer (SSL).

Canvis a aquesta declaració

Handbol Banyoles actualitzarà de tant en tant aquesta Declaració de privadesa per reflectir comentaris d’empreses i clients. Handbol Banyoles us encoratja a revisar periòdicament aquesta declaració per a què estigueu informats de com protegeix la vostra informació Handbol Banyoles.

Informació de contacte

Handbol Banyoles agraeix els vostres comentaris quant a aquesta Declaració de privadesa. Si creieu que Handbol Banyoles no s’ha adherit a aquesta Declaració, contacteu amb Handbol Banyoles a l’adreça webmaster@handbolbanyoles.com. Farem els esforços comercialment raonables per determinar i reparar el més aviat possible el problema.

COL·LABORADORS / PATROCINADORS

 
FERCON - Lloguer d'eines
Diputació de Girona
Ajuntament de Banyoles
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
Consell Esportiu del Pla de l'Estany
RPC COMERCIAL - Mobles de cuina i bany
PROPAMSA - PRODUCTOS Y SOLUCIONES PARA LA CONSTRUCCIÓN
BIGMAT - La botiga profesional de la construcció
Restaurant Les Estunes
La Bugaderia
Transport TR
Tapissats Vilanova Soler
Restaurant la Carpa de l'Estany
Carnisseria Can Baldiró
Banyoles Color, pintura industrial
Autocars Solà
Artemio Vila, fabrica de palets
Base: Podium Miquel Duran
Loteria El Gall de la Sort
Vidresif solucions tècniques en vidre
Xemeneies Ponseti Frigola
Mecanitzats Privat
 
loading
Scroll to top