Ara estàs a: HANDBOL BANYOLES » Condicions d’ús

Condicions d’ús

ACORD ENTRE L’USUARI I Handbol Banyoles

El lloc web Handbol Banyoles consta de vàries pàgines web funcionant a Handbol Banyoles.

El lloc web Handbol Banyoles s’us ofereix condicionat a la vostra acceptació sense modificacions de les condicions i avisos inclosos aquí. L’ús del lloc web Handbol Banyoles constitueix el vostre contracte amb tots aquestes condicions i avisos.

MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS

Handbol Banyoles es reserva el dret de canviar les condicions i avisos sota els quals s’ofereix el lloc web Handbol Banyoles, incloent però no limitant-se als càrrecs associats amb l’ús del lloc web Handbol Banyoles.

ENLLAÇOS A LLOCS DE TERCERS

El lloc web Handbol Banyoles pot contenir enllaços a altres llocs web (“Llocs enllaçats”). Els Llocs enllaçats no estan sota el control de Handbol Banyoles i Handbol Banyoles no es fa responsable dels continguts de cap Lloc enllaçat, incloent sense cap limitació tots els enllaços continguts en un Lloc enllaçat, o qualsevol canvi o actualització del Lloc enllaçat. Handbol Banyoles no és responsable dels webcasting o de qualsevol altra forma de transmissió rebuda de qualsevol Lloc enllaçat. Handbol Banyoles proporciona aquests enllaços només per motius de comoditat, i la inclusió de qualsevol enllaç no implica que Handbol Banyoles aprovi el lloc o tingui cap associació amb els seus operadors.

CAP ÚS ILEGAL O PROHIBIT

Com a condició del vostre ús del lloc web Handbol Banyoles, heu de garantir a Handbol Banyoles que no usareu el lloc web Handbol Banyoles per cap finalitat que sigui il·legal o estigui prohibida per aquests termes, condicions i avisos. No podeu fer servir el lloc web Handbol Banyoles de cap forma que pugui malmetre, desactivar, sobrecarregar o perjudicar el lloc web Handbol Banyoles o interferir amb l’ús de tercers del lloc web Handbol Banyoles. No podeu obtenir o intentar obtenir cap material o informació amb mitjans que no s’hagin posat a disposició o proporcionats de manera intencionada pel lloc web Handbol Banyoles.

ÚS DELS SERVEIS DE COMUNICACIÓ

El lloc web Handbol Banyoles pot contenir serveis de taulers d’anuncis, àrees de xat, grups de discussió, fòrums, comunitats, pàgines web personals, calendaris, i/o altres serveis de missatges o comunicació dissenyats per permetre-us comunicar amb el públic en general o amb un grup (col·lectivament, “Serveis de comunicació”), consentiu d’usar els Serveis de comunicació només per publicar, enviar i rebre missatges i material que siguin adequats i relacionats amb el Servei de comunicació determinat. A tall d’exemple, i no com a límit, consentiu que a l’usar un Servei de comunicació, no fareu cap de les següents accions:

 • Calumniar, abusar, acosar, aguaitar, amenaçar o d’altre forma violar els drets legals d’altres (com ara els drets de privadesa i publicitat).
 • Publicar, penjar, distribuir or disseminar cap tema, nom, material o informació no apropiat, profà, difamatori, obscè, indecent o il·legal .
 • Penjar fitxers que continguin programari o altre material protegit per lleis de propietat intel·lectual (o per drets de privacidesa o publicitat) llevat que en sigueu el propietari o controleu els drets del mateix o tingueu tots els consentiments necessaris.
 • Penjar fitxers que continguin virus, fitxers malmesos, o qualsevol altre programari similar que pugui malmetre el funcionament de l’ordinador d’algú.
 • Anunciar o oferir de vendre o comprar béns o serveis per a qualsevol finalitat de negoci, excepte quan el Servei de comunicació permeti específicament aquests missatges.
 • Realitzar o reenviar enquestes, concursos, esquemes de piràmide o cartes encadenades.
 • Baixar qualsevol fitxer publicat per un altre usuari del Servei de comunicacions que sapigueu, o podeu saber de forma raonable, que no es pot distribuir d’aquesta forma.
 • Falsejar o suprimir qualsevol atribució d’autoria, avisos legals o d’altres tipus o dessignació de propietat o etiquetes de l’origen o font de software o altre material contingut en qualsevol fitxer que es pengi.
 • Restringir o impedir que qualsevol altre usuari pugui fer servir els Serveis de comunicacions.
 • Violar cap codi de conducta o altres guies que puguin ser aplicables per cap Servei de comunicacions determinat.
 • Recollir informació sobre altres, incloent adreces electròniques, sense el seu consentiment.
 • Violar cap llei o reglament aplicable.

Handbol Banyoles no té l’obligació de supervisar els Serveis de comunicacions. Tanmateix, Handbol Banyoles es reserva el dret de revisar el material publicat als Serveis de comunicacions i suprimir qualsevol material a la seva discreció. Handbol Banyoles es reserva el dret de posar fi al vostre accés a qualsevol o a tots els Serveis de comunicacions en qualsevol moment i per qualsevol motiu sense necessitat d’avís.

Handbol Banyoles es reserva en tot moment el dret de fer pública qualsevol informació necessària per satisfer qualsevol llei, reglament, procés legal o sol·licitud governamental, o d’editar, rebutjar a penjar o suprimir qualsevol informació o material, en la seva totalitat o en part, a discreció de Handbol Banyoles.

Aneu sempre amb cura a l’hora de donar qualsevol informació d’identificació personal sobre vosaltres mateixos o sobre la vostra família en qualsevol Servei de comunicacions. Handbol Banyoles no controla ni aprova el contingut, missatges o informació que es trobi en qualsevol Servei de comunicacions i, per tant, Handbol Banyoles renuncia específicament a qualsevol responsabilitat al respecte dels Serveis de comunicacions i a qualsevol acció que resulti de la vostra participació en qualsevol Servei de comunicacions. Els responsables i els tècnics no són portaveus autoritzats de Handbol Banyoles, i les seves opinions no reflecteixen necessàriament les de Handbol Banyoles.

Els materials penjats a qualsevol Servei de comunicacions pot estar subjecte a limitacions publicades en quant al seu ús, reproducció i/o disseminació. Sou responsable d’adherir-vos a aquestes limitacions si us baixeu aquests materials.

MATERIALS PROPORCIONATS A Handbol Banyoles O PUBLICATS A QUALSEVOL LLOC WEB DE Handbol Banyoles

Handbol Banyoles no reivindica la propietat dels materials que proporcioneu a Handbol Banyoles (incloent comentaris i suggeriments) o que publiqueu, pengeu, introduïu o envieu a qualsevol lloc web de Handbol Banyoles o els seus serveis associats (col·lectivament, “Enviaments”). Tanmateix, al publicar, penjar, introduir, proporcionar o enviar el vostre Enviament esteu concedint a Handbol Banyoles, les seves empreses afiliades i titulars de subllicències, el permís a usar el vostre Enviament en connexió amb l’operació dels seus negocis Internet incloent, sense limitacions, els drets de: copiar, distribuir, transmetre, mostrar públicament, interpretar públicament, reproduir, editar, traduir i reformatar el vostre Enviament; i publicar el vostre nom en connexió amb el vostre Enviament.

No es pagarà cap compensació al respecte de l’ús del vostre Enviament, tal i com aquí s’estipula. Handbol Banyoles no té cap obligació de publicar o usar cap Enviament que proporcioneu i pot suprimir qualsevol Enviament en qualsevol moment a discreció de Handbol Banyoles.

Al publicar, penjar, introduir, proporcionar o enviar el vostre Enviament garantiu i representeu que sou el propietari o controleu la totalitat dels drets del vostre Enviament tal i com es descriu en aquesta secció incloent, sense limitació, tots els drets necessaris per proporcionar, publicar, penjar, introduir o enviar els Enviaments.

RENÚNCIA DE RESPONSABILITATS

LA INFORMACIÓ, PROGRAMARI, PRODUCTES, I SERVEIS INCLOSOS A O DISPONIBLES MITJANÇANT EL LLOC WEB Handbol Banyoles PODEN INCLOURE INEXACTITUDS O ERRORS TIPOGRÀFICS. PERIÒDICAMENT S’AFEGEIXEN CANVIS A LA INFORMACIÓ. Handbol Banyoles I/O ELS SEUS PROVEÏDORS PODEN FER MILLORES I/O CANVIS EN EL LLOC WEB Handbol Banyoles EN QUALSEVOL MOMENT. NO S’HA DE DEPENDRE DELS CONSELLS REBUTS VIA EL LLOC WEB Handbol Banyoles PER A DECISIONS PERSONALS, MÈDIQUES, LEGALS O FINANCERES I HAURIEU DE CONSULTAR UN PROFESSIONAL APROPIAT PER A CONSELLS ESPECÍFICS ADAPTATS A LA VOSTRA SITUACIÓ.

Handbol Banyoles I/O ELS SEUS PROVEÏDORS NO FAN CAP REPRESENTACIÓ SOBRE LA IDONEÏTAT, FIABILITAT, DISPONIBILITAT, LINIALITAT TEMPORAL, I EXACTITUD DE LA INFORMACIÓ, PROGRAMARI, PRODUCTES, SERVEIS I GRÀFICS RELACIONATS CONTINGUTS PER A QUALSEVOL FINALITAT EN EL LLOC WEB Handbol Banyoles. FINS A LA MÀXIMA MESURA PERMESA PER LES LLEIS APLICABLES, TOTA LA INFORMACIÓ, PROGRAMARI, PRODUCTES, SERVEIS I GRÀFICS RELACIONATS ES PROPORCIONEN “COM ESTAN” SENSE GARANTIES NI CONDICIONS DE CAP MENA. Handbol Banyoles I/O ELS SEUS PROVEÏDORS PER LA PRESENT RENUNCIEN A TOTES LES GARANTIES I CONDICIONS EN EL QUE FA REFERÈNCIA A AQUESTA INFORMACIÓ, PROGRAMARI, PRODUCTES, SERVEIS I GRÀFICS RELACIONATS, INCLOENT TOTES LES GARANTIES IMPLÍCITES O CONDICIONS DE COMERCIABILITAT, IDONEÏTAT PER UNA FINALITAT DETERMINADA, TÍTOL I NO INFRACCIÓ.

FINS A LA MÀXIMA MESURA PERMESA PER LES LLEIS APLICABLES, EN CAP CAS Handbol Banyoles I/O ELS SEUS PROVEÏDORS SERAN RESPONSABLES DE QUALSEVOL DANY DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIU, INCIDENTAL, ESPECIAL, CONSEQÜENT O DE QUALSSEVOL DANYS I PERJUDICIS INCLOENT, SENSE LIMITACIÓ, DANYS PER PÈRDUA D’ÚS, DADES O BENEFICIS, SORGITS DE O EN QUALSEVOL FORMA CONNECTATS AMB L’ÚS O EL RENDIMENT DEL LLOC WEB Handbol Banyoles, AMB EL RETARD O LA INCAPACITAT D’UTILITZAR EL LLOC WEB Handbol Banyoles O ELS SEUS SERVEIS RELACIONATS, LA PROVISIÓ DE O LA FALLADA A PROVEIR SERVEIS, O PER QUALSEVOL INFORMACIÓ, PROGRAMARI, PRODUCTES, SERVEIS I GRÀFICS RELACIONATS OBTINGUTS MITJANÇANT EL LLOC WEB DE Handbol Banyoles, O PER LA RESTA SORGITS DE L’ÚS DEL LLOC WEB Handbol Banyoles, ESTIGUI BASAT EN UN CONTRACTE, GREUGE, NEGLIGÈNCIA, RESPONSABILITAT ESTRICTA O PER LA RESTA, FINS I TOT SI Handbol Banyoles O QUALSEVOL DELS SEUS PROVEÏDORS HAGI ESTAT NOTIFICAT DE LA POSSIBILITAT DE DANYS. DEGUT A QUÈ ALGUNS ESTATS/JURISDICCIONS NO PERMETEN L’EXCLUSIÓ DE LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT PER DANYS CONSEQÜENTS O INCIDENTALS, LA LIMITACIÓ DE DALT POT NO APLICAR AL VOSTRE CAS. SI NO ESTEU SATISFET AMB ALGUNA PART DEL LLOC WEB Handbol Banyoles, O AMB QUALSEVOL D’AQUESTS TERMES D’ÚS, L’ÚNIC I EXCLUSIU REMEI ÉS DEIXAR D’UTILITZAR EL LLOC WEB Handbol Banyoles.

CONTACTE DE SERVEI : webmaster@handbolbanyoles.com

FINALITZACIÓ O RESTRICCIÓ D’ACCÉS

Handbol Banyoles es reserva el dret, en la seva única discreció, de finalitzar el vostre accés al lloc web Handbol Banyoles i als serveis relacionats o a qualsevol part del mateix en qualsevol moment, sense avís previ. GENERAL Fins a la màxima mesura permesa per les lleis, aquest acord es regeix per les lleis de l’estat de Washington, EUA i per la present consentiu a l’exclusiva jurisdicció i sala de tribunal a King County, Washington, EUA en tots els litigis sorgits de o relacionats amb l’ús del lloc web Handbol Banyoles. L’ús del lloc web Handbol Banyoles no està autoritzat en qualsevol jurisdicció on no entri en vigor a totes les provisions d’aquests termes i condicions, incloent sense limitacions aquest paràgraf. Consentiu que no existeix cap empresa conjunta, societat, contracte laboral, o relació d’agència amb Handbol Banyoles com a resultat d’aquest acord o ús del lloc web Handbol Banyoles. L’execució per part de Handbol Banyoles de l’acord està subjecta a les lleis i processos legals existents, i res contingut en aquesta declaració és en derogació dels drets de Handbol Banyoles de complir amb l’aplicació de peticions o requeriments governamentals, de tribunals i de llei relatius a l’ús del lloc web Handbol Banyoles o informació proporcionada o recollida per Handbol Banyoles al respecte d’aquest ús. Si qualsevol part d’aquest acord es determina que no és vàlida o executable segons les lleis aplicables incloent, però no limitat a, la renúncia de garantia i a les limitacions de responsabilitat exposades a dalt, llavors les provisions no vàlides o no executables seran substituïdes per la provisió vàlida i executable que encaixi més exactament amb la intenció de la provisió original i la resta de l’acord continuarà tenint efecte. Llevat que s’especifiqui aquí d’altre manera, aquest acord constitueix l’acord entre l’usuari i Handbol Banyoles al respecte del lloc web Handbol Banyoles i substitueix totes les comunicacions i propostes anteriors o contemporànies, siguin electròniques, orals o escrites, entre l’usuari i Handbol Banyoles al respecte del lloc web Handbol Banyoles. En procediments judicials o administratius seran admissibles versions impreses d’aquest acord i de qualsevol avís donat de forma electrònica, sempre que els procediments estiguin basats en o relacionats amb aquest acord fins al mateix grau i subjectes a les mateixes condicions que qualsevol altre document de negoci i arxius originalment generats i mantinguts de forma impresa. És desig exprés de les parts que aquest acord i tots els documents relacionats estiguin en anglès; aquesta traducció es proporciona només com una ajuda per a l’usuari.

AVISOS DE COPYRIGHT I MARQUES REGISTRADES:

Tots els continguts del lloc web Handbol Banyoles són: Handbol Banyoles – 2006-2010 i/o els seus proveïdors. Tots els drets reservats.

MARQUES REGISTRADES

Els noms de les empreses i productes reals mencionats aquí poden ser marca registrada dels seus respectius propietaris.

Les empreses, organitzacions, productes, persones i esdeveniments d’exemple representats aquí són ficticis. Cap associació amb cap empresa, organització, producte, persona o esdeveniment és intencionada ni s’ha de deduir.

Tots els drets no atorgats expressament aquí són reservats.

AVISOS I PROCEDIMENT PER A LA REALITZACIÓ DE DEMANDES D’INFRACCIÓ DE COPYRIGHT

Segons el títol 17 del Codi dels Estats Units, secció 512(c)(2), tota notificació de demandes d’infracció de copyright segons la llei de copyright dels Estats Units s’ha d’enviar a l’Agent Designat del Proveïdor de Servei. CAP PREGUNTA QUE NO SIGUI RELLEVANT AL SEGÜENT PROCEDIMENT NO REBRÀ RESPOSTA. Vegeu Avisos i procediments per a la realització de demandes d’infracció de copyright.

COL·LABORADORS / PATROCINADORS

 
FERCON - Lloguer d'eines
Diputació de Girona
Ajuntament de Banyoles
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
Consell Esportiu del Pla de l'Estany
RPC COMERCIAL - Mobles de cuina i bany
PROPAMSA - PRODUCTOS Y SOLUCIONES PARA LA CONSTRUCCIÓN
BIGMAT - La botiga profesional de la construcció
Restaurant Les Estunes
La Bugaderia
Transport TR
Tapissats Vilanova Soler
Restaurant la Carpa de l'Estany
Carnisseria Can Baldiró
Banyoles Color, pintura industrial
Autocars Solà
Artemio Vila, fabrica de palets
Base: Podium Miquel Duran
Loteria El Gall de la Sort
Vidresif solucions tècniques en vidre
Xemeneies Ponseti Frigola
Mecanitzats Privat
 
loading
Scroll to top