Ara estàs a: HANDBOL BANYOLES » General » GRAN TEMPORADA PER TOTS ELS EQUIPS DEL HANDBOL BANYOLES

GRAN TEMPORADA PER TOTS ELS EQUIPS DEL HANDBOL BANYOLES

Estem apunt de tancar la temporada 15/16 del Club i tot són bones noticies. La majoria d’equips han superat els objectius que s’havien prestablert a principi de temporada. L’únic ensurt el va tenir el Sènior B i el Sènior Femení que es van quedar a les portes de pujar de categoria però que han fet una gran GRAN temporada.

L’equip ALEVÍ ha quedat primer de lliga empatats amb punts amb el C.H Montgri. Moltes felicitats nois! això es una gran noticia! L’INFANTIL MASCULÍ ha fet una temporada meritoria,tot i que en algun moment les lesions han fet que la classificacio aconseguida no sigui la merescuda. Però sabem que aquesta próxima temporada serà amb més sort i arribareu molt més amunt!

En el Cas de l’INFANTIL FEMENÍ ha fet una excelent temporada, acabant nomes 7 nenes i lluitant sempre fins al final. Finalment, s’han incoporat algunes nenes més que això farà tenir una plantilla una mica més gran i poder continuar creixent la pròxima temporada i aprofitar la competició en garanties.

El CADET i JUVENIL :  ha sigut més un únic equip que dos equips com en realitat hauria de ser.  Marcat per la baixa d’algun jugador, ha causat que alguns jugadors CADET hagi tingut que doblar partits cada setmana i aixo de ben según que ha influit en el seu rendiment. Des de aquí volem agrair a aquests dos equips la seva dedicació! Sense vosaltres no hagués estat possible!

L’ALEVI B i els BENJAMINS han sigut nens nous que s’han incorporat aquesta mateixa temporada i han passat un gran any! Des de el Club els volem transmetre que ens han donat un gran any i esperem que el próxim encara sigui molt millor!

I en el cas dels més grans del Club, el SÈNIOR A, ha complert els objectius proposats a principi de temporada, que era mantenir-se a la categoria però l’any que vé han de lluitar per altres objectius MOLT MÉS ALTS i tots sabem que els poden aconsguir.

Moltes gràcies per aquesta gran temporada a tots els jugadors/es del CLUB HANDBOL BANYOLES, ha sigut una gran temporada però prometem que la próxima serà més GRAN i molt MILLOR.

 

MOLT BON ESTIU!!!

 

bon estiu

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

COL·LABORADORS / PATROCINADORS

 
FERCON - Lloguer d'eines
Diputació de Girona
Ajuntament de Banyoles
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
Consell Esportiu del Pla de l'Estany
RPC COMERCIAL - Mobles de cuina i bany
PROPAMSA - PRODUCTOS Y SOLUCIONES PARA LA CONSTRUCCIÓN
BIGMAT - La botiga profesional de la construcció
Restaurant Les Estunes
La Bugaderia
Transport TR
Tapissats Vilanova Soler
Restaurant la Carpa de l'Estany
Carnisseria Can Baldiró
Banyoles Color, pintura industrial
Autocars Solà
Artemio Vila, fabrica de palets
Base: Podium Miquel Duran
Loteria El Gall de la Sort
Vidresif solucions tècniques en vidre
Xemeneies Ponseti Frigola
Mecanitzats Privat
 
loading
Scroll to top