Ara estàs a: HANDBOL BANYOLES » General » GRAN TEMPORADA DEL SÈNIOR FEMENÍ

GRAN TEMPORADA DEL SÈNIOR FEMENÍ

Aquest passat cap de setmana les Sèniors Femení han participat per primera vegada en la història del Handbol Femení del Banyoles al TOP4 per tenir possibilitats de pujar de categoria. Finalment, després de quedar primeres de grup durant la lliga, no han pogut ascendir a Lliga Catalana.

Des del Club Handbol Banyoles volem felicitar en primer lloc, a l’afició que es va desplaçar dissabte a Montcada i sobretot diumenge. En moments així, necessites l’afició més que mai d’aprop i malgrat els kilometres, la gent no va fallar i les sèniors es van sentir recolzades en tot moment. En segon lloc, felicitar a les noies per la gran temporada que han tingut, quedant primeres de grup i lluitant, setmana a setmana per aconseguint fites que mai s’haurien ni plantejat. Gràcies noies, per com heu lluitat i per com us ho heu currat. Volem que seguiu així i l’any que ve, ho torneu a intentar igual que el Sènior B que també es va quedar a les portes.

Estem molt orgullosos de vosaltres noies i també dels nois, perquè heu arribat molt lluny aquesta temporada i això és el fruit de molts anys d’esforços i patiments.

Per tercer i últim lloc, volem agraïr el paper dels dos entrenadors del Sènior Femení, Francesc Planas “Speedy” i Arthur Delessert, per la gran temporada que han fet i la motivació que han trasmet a les noies aquest any. Esperem que la próxima temporada, segueixin així cosa que  n’estem del tot segurs, perquè serà una altre temporada amb vosaltres.

Us deixem amb una foto que no és d’aquest últim cap de setmana al TOP4, però es com us volem seguir veient aquest any i després d’aquest cop dur (però no impossible de superar) amb un GRAN somriure a la CARA.

L’ANY QUE VÉ SEREU DE LLIGA!

13320931_795071300628429_3059545881085479271_o

ÚLTIMES NOTÍCIES

COL·LABORADORS / PATROCINADORS

 
FERCON - Lloguer d'eines
Diputació de Girona
Ajuntament de Banyoles
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
Consell Esportiu del Pla de l'Estany
RPC COMERCIAL - Mobles de cuina i bany
PROPAMSA - PRODUCTOS Y SOLUCIONES PARA LA CONSTRUCCIÓN
BIGMAT - La botiga profesional de la construcció
Restaurant Les Estunes
La Bugaderia
Transport TR
Tapissats Vilanova Soler
Restaurant la Carpa de l'Estany
Carnisseria Can Baldiró
Banyoles Color, pintura industrial
Autocars Solà
Artemio Vila, fabrica de palets
Base: Podium Miquel Duran
Loteria El Gall de la Sort
Vidresif solucions tècniques en vidre
Xemeneies Ponseti Frigola
Mecanitzats Privat
 
loading
Scroll to top