Ara estàs a: HANDBOL BANYOLES » General » Comunicat important QUOTA SOCIS Club Handbol Banyoles

Comunicat important QUOTA SOCIS Club Handbol Banyoles

Benvolguts pares,

A partir d’aquest any, el Club Handbol Banyoles cobrarà la quota de soci abans de l’inici de la següent temporada. Recordem que aquesta quota és obligatòria (fins ara es cobrava juntament amb la quota esportiva) i que en el cas de menors, es converteix en soci el tutor legal que desitgi cadascú. Aquesta mesura respon a dues raons principals.

En primer lloc, i tenint en compte que cada vegada hem d’inscriure els equips amb més antelació, poder tenir una major certesa del nombre de jugadors amb els que podrem disposar en cada categoria i així poder planificar millor la temporada.

En segon lloc i pel que fa al terreny econòmic, aquests ingressos ens permeten al Club poder fer front amb més tranquil·litat als pagaments que hem d’abonar a la Federació, que des de la temporada passada ens avança al mes d’agost.

El fet de ser soci del Club dona dret a participar i a votar en les assemblees que es convoquin. Així mateix, a partir d’enguany li volem donar més valor. Hem tancat un acord amb l’Associació Banyoles Comerç i Turisme per tal que el carnet proporcioni descomptes en determinats períodes de l’any. Estem intentant poder ampliar l’oferta d’avantatges amb altres col·laboradors i espònsors del Club. El carnet és nominal i per fer-ne ús haurà d’anar acompanyat d’un document identificatiu.

El preu de la quota de soci per a la temporada 2019-20 és de 40€ i el termini de pagament és fins el 21 de juny d’enguany. Aquest import es descomptarà de la quota esportiva que es començarà a cobrar el mes d’octubre.

Adjunt a aquesta carta us enviem el nou sistema de pagament que ha establert el club a partir d’ara. Veureu que teniu dues maneres de fer-lo: Anant a un caixer automàtic de La Caixa i fer el pagament amb el codi de barres o mitjançant transferència bancària.

Us farem arribar aquesta carta i el document adjunt per diferents mitjans per assegurar-nos que arriba a la totalitat de pares i/o jugadors.

També aprofitem per informar que per tramitar la fitxa de la temporada 19-20 caldrà: tenir la quota de soci 19/20 pagada, no tenir quotes pendents de la temporada passada i tenir la revisió mèdica esportiva vigent.

Aquí els documents que us podeu descarregar:

CARTA QUOTA SOCI + CODI – PARES

CARTA QUOTA SOCI + CODI – SENIORS

PROTECCIO DADES DE CARÀCTER PERSONAL

ÚLTIMES NOTÍCIES

COL·LABORADORS / PATROCINADORS

 
FERCON - Lloguer d'eines
Diputació de Girona
Ajuntament de Banyoles
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
Consell Esportiu del Pla de l'Estany
RPC COMERCIAL - Mobles de cuina i bany
PROPAMSA - PRODUCTOS Y SOLUCIONES PARA LA CONSTRUCCIÓN
BIGMAT - La botiga profesional de la construcció
Restaurant Les Estunes
La Bugaderia
Transport TR
Tapissats Vilanova Soler
Restaurant la Carpa de l'Estany
Carnisseria Can Baldiró
Banyoles Color, pintura industrial
Autocars Solà
Artemio Vila, fabrica de palets
Base: Podium Miquel Duran
Loteria El Gall de la Sort
Vidresif solucions tècniques en vidre
Xemeneies Ponseti Frigola
Mecanitzats Privat
 
loading
Scroll to top